Recruitment process outsourcing

Kies voor recruitment process outsourcing. Outsourcing van het recruitment process is een slimme zet. Dit scheelt veel tijd die aan andere zaken besteed kan worden. De beste werknemers op de werkvloer, dat is waar het om draait.

BHV cursus

Laat je personeelsleden bijdragen de veiligheid op de werkvloer. Na een BHV cursus weet iedereen wat zij moeten doen in geval van calamiteiten.

Lenen met een negatieve BKR registratie

Een negatieve BKR registratie kan voor langere tijd gevolgen hebben bij het aanvragen van een lening. Bij Leenattent kunt u mogelijk toch in aanmerking komen voor een lening. Lees meer over lenen met een negatieve BKR registratie op de website van Leenattent.

Examenhulp in Den Haag

Woon je in Den Haag en kun je wel wat hulp gebruiken bij de voorbereiding op je examen? Dan kan bijles in Den Haag een uitkomst zijn. Neem samen met jouw tutor de lesstof nog eens door en kijk waar je vastloopt of waar je nog wat extra hulp kunt gebruiken.

Flashcards kopen

Wil je graag op een bewezen effectieve manier nieuwe dingen leren? Maak dan gebruik van Flashcards! Klik op de link om online flashcards te kopen.

Schadevergoeding krijgen voor letsel

Heeft u reeds letsel opgelopen? Twijfel dan niet om contact op te nemen met een letselschade bureau.

Machines moet je onderhouden

Doe je smeer technisch onderhoud op tijd! Hier kan je nooit te vroeg mee zijn.

Bmiddl Mediation

Bmiddl mediation Alphen aan den Rijn wanneer u en uw partner uit elkaar besluiten te gaan.

Mo-tivatie loopbaancoach